Vi är nu återförsäljare för Livion

Vi är nu återförsäljare till Livion och kan äntligen erbjuda denna produkt för enkel hantering av nycklar för dig som har all form av uthyrning, nyckelhantering för bil, MC, stugor, företagshotell, hotell, bed & breakfast mm.

Har du en verksamhet med ut och inlämning av nycklar?

Då är Livion key skåpet något för dig! Livion key 30 är mycket populärt skåp inom t.ex. hotell, camping, vård & omsorg och företags hotell, bed & breakfast, biluthyrning där man ofta lämnar ut nycklar eller lämnar in nycklar utanför normala öppettider.

Ni behöver inte vara på plats för att ge ut nyckel, heller inte vara på plats för att ta emot nyckel.

Smart skåp med loggfunktion

Skåpet har 30 fack och beskrivs bättre som en nyckelautomat. Vid varje uttag eller insättning i nyckelskåpet registreras detta i en händelselogg som enkelt kan läsas av i den och meddelar därav i mjukvaran.

Varje gång någon hämtar ut en nyckel eller lämnar tillbaka en nyckel så tar skåpet även ett foto, som även det enkelt kan beskådas direkt i mjukvaran, programvaran.

Skåpet känner av om nyckeln ej är återlämnad.

Engångskoder via sms eller mail

Engångskoderna delas ut av administratören som enkelt kan tidsbestämma när nycklar skall kunna hämtas ut eller lämnas tillbaka, både tid och datum anges av administratören. De tillfälliga koderna skickas ut till kund eller anställd via sms eller mail. Mjukvaran är molnbaserad och kan därför administreras både med en mobil, läsplatta eller dator.

Kraftig konstruktion med ett mycket bra stöldskydd

Skåpets stomme är tillverkad i pulverlackad stålplåt och har en rostfri front i stålplåt. En mycket kraftig ram i stålplåt bultas fast i väggen med flera bultar och sedan låses frontstommen fast med hjälp av ett kraftigt nyckellås. Skåpet kan därav inte enkelt stjälas utan hjälp av rejäla verktyg och mycket arbete. Om skåpet rubbas ur sin plats så skickas ett larm direkt till mjukvaran så att du som administratör snabbt kan se vad som händer med skåpet.

Enkel anslutning via 230-Volt och 3G uppkoppling

Skåpet ansluts enkelt till ett 230-Volts uttag med den medföljande kontakten. Så fort skåpet kopplats in i 230-Volts uttaget så är skåpet färdigt för att börja administreras. Skåpets internet uppkoppling sker via vårt vanliga Mobila 3G nät vilket innebär att det inte finns något behov av Wi-Fi eller direktanslutning via ett internet nätverk.

Enkel utbyggnad för hantering av fler nycklar

Behöver ni förvara fler nycklar än 30 för utlämning eller retur så kan man enkelt komplettera sitt befintliga skåp med fler nyckelskåp och nyckelautomater. Du kan enkelt kontrollera skåpen via mjukvaran så att era kunder eller anställda kan få ut eller lämna tillbaka sina nycklar.

19 Feb 2020 Nyhet